09 Mayıs 2024 itibariyle Covid-19 ile mücadelede aşılanan sayısı kişiye ulaştı.

a İkindi Vakti 16:58
Bursa 12°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Börek yapımında püf nokta

Börek yaparken lezzet sırrı arayanların kullanabileceği pratik bir öneri ise çay bardağı maden suyu

Çayın yanında vazgeçilmez yiyeceklerden biri olan börek, gerek misafir ağırlamak, gerekse kahvaltı sofralarını zenginleştirmek için sıklıkla tercih edilen bir lezzettir. Ev yapımı börek yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalardan biri de hamurun inceliği ve iç harcının lezzetidir. İster geleneksel tarifleri uygulayarak yufka kullanın, isterseniz kendi açtığınız yufkalarla farklı bir lezzet deneyimi yaşayın.

Maden suyu, börek pişirirken sıklıkla kullanılan bir sos malzemesi olarak tercih edilir. Bu özel içeceğin katkısıyla elde edilen hamur, daha kabarık, hafif ve gevrek bir dokuya sahip olur. Aynı zamanda böreğin iç harcının lezzetini artırarak daha tatmin edici bir sonuç elde etmenize yardımcı olur.

Maden suyunu hamurun içine ekleyerek kullanabilir veya sos olarak kullanabilirsiniz. Hamur içine eklemek için, maden suyunu diğer sıvı malzemelerle birlikte karıştırarak hamurunuzu hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, sos olarak kullanmak istiyorsanız, maden suyunu diğer sos malzemeleriyle karıştırmanız yeterlidir.

Börek yaparken maden suyu kullanarak, daha lezzetli, hafif ve gevrek bir börek elde edebilir, misafirlerinizi veya ailenizi bu özel lezzetle buluşturabilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İnegöl’de Orhaniyelileri rahatlatan çalışma

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0